top of page
Search

Det blir sällan som man tänkt sig


Som sagt det blir sällan som man tänkt, istället för att åka iväg och köpa middagsmat så blev det en lååång torsdags kväll på akuten. Inget brutet som tur var men tre trasiga ledband, rejäl svullnad, kryckor och ortos ett par veckor. Tur man arbetar hemma.

Vill passa på att tacka de kunder jag hade i fredags före överseende med att jag satt i sonens rum under behandlingarna då jag inte kunde ta mig ut till stugan.

Hade många planer denna helgen men det var nog inte meningen att de skulle genomföras. Istället fick jag tid till att uppdatera både hemsida och Bokadirekt samt påbörja denna blogg.

Tänker att denna blogg blir ett komplement till den information som jag lägger ut på sociala medier. Ni får gärna komma med input om vad ni vill att jag skall skriva om. Jag kommer att skriva mycket om Emotion Code/Body Code och Reiki. En del bakgrunder och forskningsresultat m.m

Jag hoppas att den kommer att komma till nytta och glädje för er som är intresserade av att veta mer om dessa metoder.

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page