top of page

Vem är jag?

Jag  heter Jessica Atterlöf och jag är certifierad Body Code och Emotion Code practitioner samt utbildad i Reiki steg 1 och 2. Jag har utöver detta även utbildat mig inom bl.a ​transhealing och medialitet. Jag började min spirituella bana redan som barn och har alltid haft lätt att få kontakt med mina guider och "den andra sidan". Jag utbildande mig redan i 20 års åldern inom Reiki, medialitet och meditation.

Jag har min fysiska verksamhet i Onsala utanför Kungsbacka men jag utför även samtliga behandlingar utom IR på distans.

bgImage

Body C​ode

Body Code är en vidareutveckling av Emotion Code där man fokuserar mer på underliggande och associerade obalanser i kroppen. En obalans kan bestå av alltifrån en instängd känsla till en feljustering av ett organ, körtel eller energikropp. Med hjälp av ett mycket detaljerat och exakt system tar vi tillsammans reda på vilka obalanser som ligger bakom dina problem och korrigerar eller frigör dessa.

En obalans kan om den inte åtgärdas utvecklas till olika symtom och sjukdomar i kroppen. Genom att frigöra och korrigera dessa kan man möjliggöra för kroppen att förebygga sjukdom eller att självläka.

En session med Body Code går till på samma sätt som Emotion Code nedan och fungerar även den lika bra på distans. Body Code fungerar liksom Emotion Code även mycket bra på djur.
Emotion Code

Emotion Code är en energihealingmetod där vi tillsammans identifierar och frigör instängda känslor (emotioner). Instängda känslor kan påverka allt i vårt liv, från känslan av att "sitta fast" till vår fysiska och psykiska hälsa. Vid en session med Emotion Code så börjar vi med att prata om vad just du vill ha hjälp med och hur Emotion Code kan bidra till din kropps självläkning.

Instängda känslor kan skapa blockeringar överallt i kroppen och även sätta sig som en mur runt hjärtat en s.k. Hjärtmur eller Hjärtvägg. Emotion Code fungerar lika bra på distans. Då utför vi sessionen digitalt eller via telefon. 

Metoden är utvecklad av Dr Bradley Nelson som även driver den idag enda utbildningen inom Emotion Code. 

"Emotion Code frisätter och avlägsnar negativa känslominnen och cellminnen som sitter bundna i celler, vävnader och inre organ. Känslomässiga blockeringar kan påverka den fysiska vävnaden och kan orsaka akut smärta. En blockerad eller fasthållen negativ energi kan även uttrycka sig i form av depression, oro, ångest eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång."


Sanna Ehdin Anandala - Nya Självläkande människan

Reiki

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i “lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket. (Utdrag från Förenade Reikiförbundet i Sverige)

Transhealing

Transhealing är en form av energihealing där jag som healer enbart fungerar som en kanal för healingenergin och överlåter själva healingprocessen till andevärden. Under en transhealingsession så går jag som healer in i en djup meditation och håller enbart uppe de energier som strömmar igenom mig till kunden. Energin/healingen vid en transhealing är direkt och effektiv och går till det ställe där den behövs just då för att din kropp skall kunna börja läka sig själv. Detta är en mycket passiv form av healing med få olika handpositioner.

Djurbehandlingar

Även djur stänger in negativa känslor och trauman i sina kroppar. Det är även vanligt att djuren stänger in sina människors känslor då de är mycket högkänsliga varelser. Djur är fantastiska att arbeta med energimässigt och de svarar mycket bra på healing. Djur har inga förväntningar eller motstånd. Emotion Code och Reiki fungerar lika bra på djur som på människor. Emotion Code utförs med fördel på distans eller med matte eller husse som mellanhand. Så har du en älskad djurvän som har någon form av bekymmer så tveka inte att höra av dig. Dock ersätter inte mina behandlingar veterinärvård så om ditt djur har smärtor eller andra akuta bekymmer skall du alltid kontakta veterinär i första hand. 

Tillsammans med djurkommunikatör Jessica Rehnqvist (Lakrtis för själen) kan jag även erbjuda kombinationsbehandlingar med både kommunikation och energibehandling för ditt djur. Skicka meddelande eller sms om du vill veta mer om detta.


IR-behandling

Denna madrass är från Trendrehab och består av tre olika kristaller (Ametist, Jade och Turmalin) samt fotonterapi och PEMF.

Denna madrass kan hjälpa dig att:

- Förbättra lymfsystemet

- Minska smärta

- Förbättra sömn​

- Förbättra blodcirkulation och cellförnyelse

- Lindra inflammation

- Stärka immunförsvaret

Ametist - fungerar lugnande för kropp och själ

Jade - har en hög värmekapacitet, hjälper kroppens reningssystem, frigör slaggprodukter, stabiliserar psyket och motverkar ångest.

Turmalin - hjälper lymfsystemet, minskar svullnad och stöttar kroppens avgiftning genom att eliminera gifter och slaggprodukter.

Foton - (det infraröda ljuset) har många fördelar på vävnader och organismer på cellnivå. Kan hjälpa till att läka artrit, inflammationer, smärta, ledvärk, ödem m.m.

PEMF - är en magnetisk och pulserad elektromagnetisk terapi som används för att stimulera bl.a cellförnyelse.


Du kan välja mellan 60 eller 30 minuters behandling.

bottom of page