top of page

Nyheter & Event

Här lägger jag kontinuerligt upp nyheter i min verksamhet. Det kan röra sig och nya behandlingar, erbjudanden samt kommande event. 

Hjärtformad konfetti

Aktuellt just nu

Februari - Alla hjärtans månad 

Under februari har jag flera erbjudanden på hjärtfikuserande behandlingar och paket:

Hjärtmurspaket 2000 kr (ord pris 2500) här fokuserar vi både på själva hjärtmuren och de blockeringar som kan påverka denna. Detta är en djupt transformerande behandling som kan innebära förändringar på flera olika nivåer och områden i livet.

Brustet hjärta 1000 kr ( ord pris 1500)

Vet du med dig att du kan ha ett ”brustet” hjärta efter t.ex en jobbig separation eller obesvarad kärlek mm så är detta behandlingen för dig. Här ”lappar” vi ihop hjärtat och frigör de känslor och blockeringar som hindrar hjärtat från att läka.

Rening av hjärtchakrat 600 kr, detta är en ny behandling enbart för ”hjärtmånaden” Här ligger fokus på att göra en energirensning av hjärtchakrat genom att frigöra blockeringar och känslor i och runt hjärtchakrat.

Antalet behandlingstillfällen för de olika behandlingarna är individuellt och beror på hur mycket just du behöver frigöra. Priset gäller för hela ”paketet”

Priserna är inte ändrade i bokningssystemet men gäller då du bokar någon av behandlingarna

https://www.edibooking.com/insight-inte-yttre-utveckling

 

Ni är nu många som testat på den nya behandlingen med Belief Code och det är så häftigt att se resultaten av behandlingarna. Jag vill nu börja testa metoden lite mer symtomfokuserat och tänker börja med att testa den på allergier. Idagsläget har jag tre stycken "försökspersoner" som kommer att testköra behandlingen. När resultatet är utvärderat så kommer ni att få ta del av det och jag hoppas efter det kunna erbjuda en effektiv och skonsam behandling av allergier.

 

Har ni inte testat Belief Code och undrar hur den fungerar så gå gärna in och läs mer på min hemsida.

Jag har beslutat att ha samma pris för Belief Code som för Bode Cody, detta för att fler skall kunna ha möjlighet att genomföra behandlingen.

bottom of page