top of page
Search

Lycka, syfte och målSitter här och tänker på hur otroligt tacksam jag är över att få förmånen att jobba med det jag gör. Jag kan på riktigt säga att jag älskar mitt jobb. Jag blir så in i själen lycklig när jag får meddelanden från mina kunder om deras läkning Mångårig värk som äntligen är borta, ett psykiskt mående som stabiliserat sig, ett gravidillamående som lugnat ner sig, suddiga, flimmriga ögon som helt plötsligt ser klart igen med mera, med mera, med mera.

För detta är precis det syfte och mål jag har med mitt arbete, att hjälpa människor att bli friska och må bra.

Många kontaktar mig och undrar vad de kan få hjälp med hos mig. Jag brukar svara att allt som din kropp är villig att läka.

För så är det! Alla symtom på ohälsa börjar som någon form av obalans, ofta en instängd känsla som i sin tur drar åt sig fler kompisar och skapar en blockering eller ett felaktigt trosystem/programmering. Detta kan i sin tur sedan orsaka energimässiga obalanser och feljusteringar i allt ifrån organ, körtlar, skelett och muskler till frånkopplingar, sömnstörningar, problem med avgiftningar och störningar i något av våra viktiga system. Om dessa obalanser/feljusteringar förblir obehandlade så kan de orsaka ohälsa i kroppen. Här nedan listar jag ett axplock av de symtom jag behandlat med bra resultat. För att läsa vad kunderna själva skriver efter mina behandlingar så gå in på hemsidan, men FB-sida eller läs recensionerna på Google.

 • Muskel och ledvärk (här fungerar Body Code fantastiskt bra)

 • Diskbråck (även här fungerar Body Code bäst)

 • Huvudvärk (beror ofta på en kombination av feljusteringar och emotioner)

 • Tinnitus (beror ofta på toxiner och läkemedelsrester)

 • Ögonproblem som suddiga, torra ögon, flimmer, ögonsjukdomar m.m (Här kan ofta parasiter och andra patogener påverka)

 • Eksem (en ofullständigt fungerande avgiftning och ett trögt mag -o tarmsystem kan påverka här)

 • Allergier (här fungerar en kombination av Body Code och Belief Code bäst)

 • Kroniska sjukdomar (dessa kan bero på precis vad som helst men ofta utlösta av någon form av fysiskt eller psykiskt trauma eller infektion)

 • Alla former av psykisk ohälsa som ångest, dålig självkänsla/självförtroende, fobier, instängd sorg, känslomässiga blockeringar m.m (Här fungerar Belief Code och Emotion Code bäst då dessa symtom ofta börjar med instängda känslor som skapar felaktiga trosystem)

 • Hjärtmur, denna ger sig ofta till känna genom att man sitter fast känslomässigt och har svårt att ta sig vidare i livet oavsett om det gäller karriär, kärlek eller livet i allmänhet. Man kan även ha svårt att ge eller ta emot kärlek, man kan ha bristande självkänsla eller ett symtom som inte vill läka ut. (Här fungerar Body Code bäst)


En liten snabb förklaring av de tre olika metoderna:

 • Emotion Code, den minsta men ack så viktiga delen i arbetet. Består av 60 olika känslor. Ingår även i Body Code.

 • Body Code, den största och bredaste metoden som innefattar precis allt. Består av över 800 olika delar och är indelad i 6 stycken avsnitt. Här ingår både Emotion Code och Belief Code. Denna metod använder jag mest i mitt arbete då man kommer åt allt som kan orsaka en obalans i kroppen.

 • Belief Code, den senaste metoden som är helt outstanding när det gäller att komma åt roten till våra trosystem. Ett felaktigt trosystem kan ligga till grund för i stort sett vilken obalans som helst men framförallt de som skapar psykisk ohälsa. Även mycket viktig i arbetet med allergier. Innehåller över 2000 olika antaganden/påståenden. När vi arbetar med trosystem så ingår alla tre metoderna.

Som ni ser ovan så är det en kombination av metoderna jag arbetar med mest.


Så om vi går tillbaka till rubriken. Den största lyckan för mig är när en kund säger till mig att

"Jag mår så bra nu och behöver inga fler behandlingar, men jag vet vart jag ska vända mig när jag mår dåligt nästa gång"

Jag är inte ute efter livslånga kunder (men gärna återkommande). Om mina kunder inte blir friska/av med sina symtom, då har jag inte gjort ett bra jobb.

Så syftet är att hjälpa kunden att läka.

Målet är att kunden läker och inte behöver mig längre.50 views0 comments

Коментари


bottom of page