top of page
Search

Emotion Code eller Body Code?


Jag få ofta frågan om vilken metod som är bäst och vilken av dem som man ska välja. här nedan har jag kopierat texten från Discover healings hemsida som på ett bra sätt förklarar skillnaderna.


Om du nyligen har upptäckt Emotion Code eller Body Code™®, kanske du har undrat vilken av dessa två metoder som skulle vara bäst för dig, och vad skillnaderna är mellan de två energihealingmetoderna. Vi tror att nästan alla kan dra nytta av att prova Emotion Code och Body Code! Det finns dock några tillfällen när vi särskilt rekommenderar en metod framför den andra - liksom tillfällen då andra tillvägagångssätt kan gynna dig mer. Läs vidare för att upptäcka mer!

Hur känslokoden (Emotion Code) och kroppskoden (Body Code) kan hjälpa

Känslokoden och kroppskoden är verktyg som enkelt lokaliserar fångade energier eller obalanser i kroppen och sedan hjälper till att frigöra dem. Vår utgångspunkt är att genom att återställa balansen av energierna i din kropp kan vi hjälpa till att skapa ett tillstånd där dina naturliga helande förmågor kan uppstå. Våra kroppar vet vad vi behöver fysiskt och känslomässigt. Vi använder helt enkelt känslokoden och kroppskoden för att utnyttja den inre kunskapen och ge kroppen möjlighet att läkas.

Vilken ska du använda: Känslokoden eller kroppskoden?

Om du vill arbeta med en certifierad utövare eller lära dig att använda dessa verktyg på dig själv kanske du undrar om du behöver känslokoden eller om kroppskoden skulle vara bäst för dig. Låt oss hjälpa dig att informera ditt val med mer information om skillnaden mellan dessa två verktyg!

Många problem har grundorsaker baserade på obalanser av någon sort. En av de vanligaste typerna av obalanser är emotionell. Fångade känslor dyker upp ganska ofta när utövare testar klienter för obalanser och dessa har visat sig orsaka ett brett spektrum av problem, både emotionella och fysiska. Dessa fångade känslor upptäcks och adresseras med känslokoden. Om du känner att dina problem kan vara rotade i fångade känslor är Emotion Code ett perfekt ställe att börja!

Kroppskoden bygger på känslokoden och utökar de typer av obalanser som den kan ta itu med. Kroppskoden är utformad som ett mycket enkelt sätt att fråga det undermedvetna om vilka andra underliggande obalanser det kan finnas, inklusive fångade känslor, men sträcker sig också till andra typer av obalanser som de från patogener, näringsbrister, toxicitet, strukturella obalanser (feljusteringar), kretsobalanser (som system, chakran eller akupunkturmeridianer) och mer. Utövare måste först vara fullt certifierade i Emotion Code för att bli Body Code-utövare, så de har en djup förståelse för informationen i båda energiläkningskurserna.

Vi ser ofta fantastiska resultat när vi använder Emotion Code ensam. Men om dina obalanser härrör från något annat än en känslomässig energisk obalans, kanske du vill arbeta med kroppskoden.


Hör av dig till mig om du vill veta mer om vilken behandlingsform som skulle passa dina behov bäst.

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page